Batjes en kleding

Goed materiaal is belangrijk om tafeltennis (snel) onder de knie te krijgen. Een batje die u bij een reguliere sportwinkel koopt voldoet eigenlijk niet, zowel op kwaliteit als duurzaamheid. U kunt daarom het beste een batje kopen bij een tafeltenniswinkel. Alleen is het aanbod van tafeltennismateriaal bij een tafeltenniswinkel enorm. Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, daarom helpen wij u graag daarbij!

Hoe weet ik of ik een nieuw batje nodig heb?

  1. Heb je een batje met rubbers zonder ITTF-teken? Dan heb je waarschijnlijk een batje van de Intertoys of zo; dan moet je in ieder geval een nieuw batje ITTF-teken
  2. Je hebt al een batje met rubbers met ITTF-teken:
    • Wat betreft de rubbers: als je 1 keer in de week speelt, kun je bij normaal gebruik ongeveer een jaar met rubbers spelen en als je vaker speelt ongeveer een half jaar; Je kunt ook met je onderarm over het rubber heen wrijven; is deze niet stroef? Dan is het tijd voor een nieuw rubber(s).
    • Wat betreft het frame (‘het houtje’): deze gaat langer mee; kijk wel regelmatig of deze niet gebroken is

Hoe weet ik welk materiaal ik nodig heb?

*Leden van Vriendenschaar krijgen overigens een korting op de prijs die je op de site van Sport Europe ziet staan;

Hoe kan ik het bestellen?

Door een mail te sturen naar materiaal.vriendenschaar@live.nl
Je formuleert je mail dus als volgt:

Na de aflevering kun je betalen op factuur die gemaild wordt of via een tikkie (dus graag je mobiele nummer vermelden)

Wie zorgt ervoor dat de rubbers op mijn batje worden geplakt?

Nog vragen?
Neem dan contact op met een van de trainers

Nog 1 tip: als je een nieuw batje of nieuwe rubbers besteld, bestel dan ook gelijk een flesje batcleaner; dit verlengt de levensduur van je rubbers aanzienlijk en is goed betaalbaar (ca. EUR 5,00).

Traningspakken

Trainingspakken in de kleuren van Vriendenschaar en met het logo van Vriendenschaar kunnen besteld worden op de website van Klupp Sportswear. Gebruik hierbij de kortingscode GTVkorting, de nettoprijs voor het trainingspak is dan EUR 35,99.

Alle gangbare maten zijn beschikbaar en betalen kan via iDEAL.