Sponsor worden

Zoals alle verenigingen kan ook Vriendenschaar een steuntje in de rug gebruiken. Vriendenschaar bedruipt zich sinds 1949 met eigen middelen, verkregen uit contributie van de leden, giften van donateurs en bijdragen van sponsors. Vriendenschaar is altijd op zoek naar sponsors en heeft het volgende te bieden.

Vriendenschaar is de grootste tafeltennisvereniging van Gouda en heeft ongeveer 120 leden. Vriendenschaar heeft ongeveer 30 teams die wekelijks trainen en competitie spelen in de nieuwe sporthal aan de Groen van Prinsterersingel 48b. Overdag wordt deze zaal als gymzaal gebruikt door de Goudse Scholen Gemeenschap Leo Vroman. Aan de speelzaal worden jaarlijks meer dan 10.000 bezoeken afgelegd. Het eerste seniorenteam dat landelijk speelt, is regelmatig in het regionale nieuws.

Als u Vriendenschaar sponsort, wordt het logo van uw bedrijf op deze website geplaatst. Als sponsor kunt u eenmaal per jaar gratis een avond gebruik maken van de sfeervolle kantine met uw bedrijfsrelaties, collega’s, vrienden of familie. Vriendenschaar kan dan ook in overleg met u een tafeltennistoernooi organiseren. Voor een barkeeper wordt gezorgd. De consumpties zijn niet inbegrepen.

Vriendenschaar biedt in combinatie met bovenstaand pakket de volgende sponsormogelijkheden:

Reclame sponsoring in de speelzaal

Aan de wand in de zaal wordt een reclamedoek opgehangen. De standaard grootte van dit doek is 0,84 x 1,19 meter (A0-formaat). Afhankelijk van uw wensen kan deze afmeting worden vergroot. De kosten voor een standaard reclamedoek bedragen €150,- per jaar inclusief btw. De eenmalige maakkosten (€75,- voor de standaardafmeting) worden los van de sponsorbijdrage gefactureerd.

Shirtsponsoring

Ook shirtsponsoring is mogelijk. Periodiek (meestal om de drie jaar) worden alle shirts van de vereniging vervangen. Op dat moment is het mogelijk uw bedrijfsnaam of reclame-uiting op de shirts te vermelden. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de grootte van de afbeelding.

Contact

Als u Vriendenschaar op bovenstaande wijze wilt sponsoren, neemt u dan contact op met de penningmeester of Marco van der Meijden. Ook als u Vriendenschaar op een andere manier wilt sponsoren, bijvoorbeeld als hoofdsponsor of als leverancier, willen wij hierover graag met u van gedachten wisselen.

Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat op rekeningnummer NL03INGB0002938290 t.n.v GTV Vriendenschaar.