Vriendenschaar voor MS op zaterdag 14 december

1 november 2019

Lieve tafeltennisvriend(inn)en,

5 jaar geleden hebben wij met een vriendengroep (waaronder enkele tafeltennissers) Stichting Terri opgericht. Wij hebben deze stichting opgericht omdat wij (helaas) mensen in onze omgeving hebben waarbij de vreselijke ziekte MS is geconstateerd. Wij vonden het dan ook tijd worden om iets voor hen terug te doen. Dit doen we voornamelijk door zoveel mogelijk geld in te zamelen door middel van het organiseren van sportieve activiteiten.

Dit jaar zullen wij dan ook op zaterdag 14 december wegens het succes van de afgelopen jaren voor de derde keer een MS-toernooi organiseren bij GTV Vriendenschaar. De deelnamekosten zullen zoals bij elk MS-toernooi worden vastgesteld op 10,- euro per persoon die in zijn geheel naar het goede doel gaat. Wij zullen de Elo-rating van de NTTB aanhouden voor het indelen van de poules. Na afloop van het MS-toernooi is er de mogelijkheid om te blijven eten. Voor de jeugdleden zal dit gaan om een lunch (kosten 5,- euro) en voor de senioren zal er wat lekkers te smullen zijn na afloop van het toernooi (kosten 10,- euro). Vegetarisch smullen is natuurlijk ook mogelijk, mits dit is doorgegeven bij de inschrijving.

Hopelijk willen jullie onze actie weer steunen en hebben we weer een zaal vol deelnemers. Bijgevoegd vinden jullie de flyer waarop het gehele programma staat uitgewerkt, maar voor nu even in het kort:

Wat betreft de jeugdleden:
09:00: zaal open
10:15 – 10:30: warming-up jeugdleden
10:30 – 12:30: circuit/toernooi jeugdleden
12:30 – 13:00: lekker smullen tijdens de lunch

Wat betreft de senioren:
13:00 – 14:00: inspelen senioren
14:00 – 19:00: toernooi senioren (alle niveaus zijn welkom)
19:00 – 20:00: lekker smullen tijdens het diner
20:30 – de late uurtjes: toepdrive

Wees er snel bij en reserveer de datum alvast in je agenda, opgeven kan via: vriendenschaarvoorms@gmail.com

We zien jullie graag op 14 december a.s. om er wederom samen een sportief feestje van te maken!

P.s.: Iedereen is welkom om zich in te schrijven voor dit toernooi, ook als recreant zijnde of een niet bij GTV Vriendenschaar aangesloten tafeltennisser.

Liefs, René Poelwijk en Tessa Margaroli (Stichting Terri) en Marco van der Meijden (Vriendenschaar)

Vriendenschaar voor MS 14 december 2019