Toepdrive

Persbericht Toepdrive 2015

Terwijl de laatste kaart in slow motion op tafel leek te vallen, schreeuwde hij het uit. Een oerkreet van blijdschap zorgde ervoor dat hij zijn podium kreeg; de voor sommigen onbereikbare hoofdtafel stond in het middelpunt van de belangstelling, en hij was de koning! De met zijn leven bewaakte harten tien bleek de mooiste kaart van de avond. Het versloeg Manons harten 9 in de aller-allerlaatste ronde en daarmee eindigde een fantastische strijd. Zijn geconcentreerde blik werd ingeruild voor een glimlach van oor tot oor en zijn handen gingen de lucht in! Gelukt!

Ton Lich is de nieuwe toepkoning van Vriendenschaar! Met veel weggaan (‘Dit zijn toch geen kaarten!’) en zijn hier en daar perfect getimede toepjes, had hij de juiste tactiek gevonden om vereeuwigd te worden! Ton, gefeliciteerd!!

Hoewel er bij de Toepdrive geen verliezers zijn, moet er toch iemand laatste worden. De rode lantaarndrager van dit jaar is de debuterende Anita Luyckx, die aangaf dat ondanks zij niet veel heeft gewonnen, overigens een zware understatement, zij toch een heel leuke avond heeft gehad!

De organisatie bedankt Nadia en Farida voor de bardienst! Super!

Tot volgend jaar.