Tafeltennismateriaal

Goed materiaal is belangrijk om tafeltennis (snel) onder de knie te krijgen. Een batje die u bij een reguliere sportwinkel koopt voldoet eigenlijk niet, zowel op kwaliteit als duurzaamheid. U kunt daarom het beste een batje kopen bij een tafeltenniswinkel. Alleen is het aanbod van tafeltennismateriaal bij een tafeltenniswinkel enorm. Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, daarom helpen wij u graag daarbij!

GTV Vriendenschaar heeft een overeenkomst met SportEurope waardoor leden minimaal 10% korting krijgen op aankoop van hun tafeltennisartikelen. Om gebruik te maken van de korting moet u bestellen via de club. Dat kan door contact op te nemen met Eric Kervezee via e-mail: materiaal.vriendenschaar@live.nl of door hem aan te spreken in de kantine.

Advies

Beginnende tafeltennissers adviseren wij standaard: Donic Waldner Exclusive AR+. Dit batje voldoet aan alle eisen en kan direct op de club gekocht worden voor slechts 30 euro.

Ervaren tafeltennissers kunnen op de club terecht voor maatwerkadvies. Het is niet altijd makkelijk om een juiste keuze te maken, laat u daarom ook uitgebreid adviseren.