nieuws vernieuwde JC

9 december 2014

1) Onze jeugdcommissie heeft een nieuwe samenstelling:
Na wisselingen in het bestuur en in de commissie zijn we blij met de nieuwe samenstelling.
Voorzitter is onze nieuwe bestuurslid en Wedstrijdsecretaris (jeugd) Maarten van Gaasbeek Janzen. Verder nemen voorlopig deel Ton Heerkens, Nadia de Bruin, Marco Segers, Arthur Krijgsman en Eric Kervezee. We zouden nog bijzonder graag een of twee ouders erbij willen uitnodigen! Graag dit doorgeven op jeugd@vriendenschaar.net

2) De jeugdtrainingen zullen tijdens de kerstvakantie van 22 december tot en met 2 januari niet worden gegeven. De eerste training in 2015 begint maandag 5 januari. Voor onze die-hards is de zaal dan wel open om vrij te spelen! Dat kan op maandag 22 december en maandag 29 december vanaf 19:30.
Verder is er het verzoek aan onze competitiespelende jeugdleden van 3e klasse en hoger op de maandag- en woensdagavond te trainen vanaf 18:30. Het is op de dinsdagavond anders niet goed mogelijk de juiste aandacht te geven aan de opleiding van beginners en recreanten.

3) De vorige jeugdcompetitie is nog maar net afgerond, maar we bereiden ons al voor op de nieuwe. De teams zijn in principe ingedeeld en deze zullen in januari bekend gemaakt worden via de email en een afgedrukt boekje. Daarin zullen ook de roosters voor de ouders voor het rijden en de barbezetting worden weergegeven. Hou aub rekening dat dit een a twee maal per competitie per ouder voor zal komen. Aan het begin van de competitie zullen we op een trainingsavond en/of een zaterdagochtend alle ouders uitnodigen om de competitie toe te lichten, voor de nieuwe regels als die er zijn en de onderlinge afspraken. En natuurlijk de kans om onze wedstrijdsecretaris Maarten te ontmoeten en de coaches. Er zijn nu 3 vrijwillige coaches die ieder een team begeleiden : Ton, Nadia en Marco.Vriendenschaar heeft echter meer dan 3 jeugdteams dus we zoeken nog een aantal coaches. Heb je interesse? graag een mailtje sturen naar jeugd@vriendenschaar.net

4) Vooraankondiging voor een jeugdtoernooi in Duitsland.
Dit is heel spannend nieuws! We lopen een beetje op de zaken vooruit, maar we zijn bezig voor een jeugdtoernooi en -training en -uitje in Duitsland. Een uitnodiging wordt verwacht in januari en de verwachting is dat het zal plaatsvinden rond een weekeinde in juni 2015. Voor vervoer wordt gezorgd. Alle niveaus zullen worden uitgenodigd en er wordt geslapen bij gastouders. Dit maakt het heel betaalbaar. Het wordt vast een groot avontuur!

5) Kloppen de gegevens?
Wij hebben deze week aan de jeugdleden een briefje meegegeven met het verzoek om jullie gegevens opnieuw op te geven. Wij lijken niet alle wijzigingen te hebben doorgekregen of in onze administratie te hebben verwerkt. Dit kan natuurlijk ook per email naar secretaris@vriendenschaar.net cialis without a prescription. De gegevens die we vragen zijn :

Bondsnummer:
Voornaam, achternaam:
Voorletters:
M/V
Geboortedatum:
Straat en huisnummer:
Postcode en plaats:

Telefoonnummers
Thuis:
Mobiel:
Ouder(s) (jeugd):

Emailadressen
Persoonlijk:
Ouder(s) (jeugd):

Watch Full Movie Online Streaming Online and DownloadLogan film trailer


Geef een reactie